Flynytt: Nok et nytt fly til Russian Warbirds of Norway

Flynytt: Foreningen er i ferd med å bygge opp igjen flyparken etter den tragiske brannen på Geiteryggen i fjor.

Publisert: 24. juli 2017 0

Opprydding er i gang

Fire måneder har gått siden brannen som rammet flymiljøet på Geiteryggen. Nå er endelig oppryddingen på området i gang. Dette har tatt tid fordi politi, forsikringsselskap og eiere skal få sagt og gjort sitt. Fortsatt er ingenting bestemt i forhold til fremtiden og et nytt bygg. Dette jobbes det med på spreng hver uke.

Publisert: 04. feb. 2017 0

Midlertidig rom for vår drift

Russian Warbirds har vært svært heldig å få låne et lite kontor i et av de andre hangarbyggene på Geiteryggen. Det er svært viktig at vi har en egen "base" der vi så smått kan starte med oppbyggingen. Her har vi mulighet til å legge nødvendig utstyr i forbindelse med flyginger med vår Yak-52 og Antonov.

Publisert: 30. nov. 2016 0

Se vår nye Yak-52!

For en liten stund siden kom vår nye Yak-52 til Geiteryggen og foreningen vår. Et skikkelig strøkent eksemplar. Flere turer har allerede blitt fløyet og det er nå muligheter for støttemedlemmer å få seg en tur.

Publisert: 30. nov. 2016 0

Warbirds of Norway donerer 10.000,- til RWON

Vi er utrolig ydmyke og glade for å kunne informere at Warbirds of Norway har donert oss 10.000,- til gjenoppbygging av vår forening etter brannen.

Publisert: 27. okt. 2016 0

Etterforskningen fortsetter

Fra Telemarksavisa: Etterforskingen av brannen på flyplassen på Geiteryggen foregår for fullt og politiet i Vestfold har fått assistanse fra Kripos. Mindre enn tre uker etter storbrannen har flyklubben Russian Warbirds kjøpt ett nytt fly.

Publisert: 18. okt. 2016 0

Hva er planen videre?

Litt over to uker har gått siden brannen. Hva har så skjedd? Foreningen jobber intenst med midlertidige lokaler slik at foreningen har et foreløpig sted å starte flyoperasjonene. Antonoven hadde 15.10 årets siste tur og er heldigvis sikret plass inne for vinteren. Det kan også se ut til at foreningens nye Yak-52 har fått plass i midlertidig hangar.

Publisert: 16. okt. 2016 0

Avtale om kjøp av Yakovlev Yak-52 i havn

Det har ikke gått mye tid siden den tragiske brannen på Geiteryggen der blant annet to Yak-52 gikk tapt. Foreningen har jobbet intenst med nye fly og vi var utrolig heldige at nettopp en meget fin Yak-52 skulle være tilgjengelig her i Norge for kjøp nå. Vi kan idag stolt informere at foreningen nå kommer til å starte neste sesong med minst to fly!

Publisert: 15. okt. 2016 0

Flynytt: Russian Warbirds of Norway etter den tragiske brannen: - Vil kjøpe nye fly

Flynytt: Foreningen har ingen planer om å gi seg. Det har snart gått to uker siden Terje Traaholt i Russian Warbirds of Norway opplevde det han beskriver som «det ultimate marerittet».

Publisert: 12. okt. 2016 0

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.24
Tekst/bilder © Russian Warbirds of Norway 2016 - 2017